Agenda

SKSG pijler koken en voeding
In de maanden november en december in 2020 mocht ik workshops verzorgen bij een aantal locaties van de SKSG in Groningen, bij de bso. Zij gingen aan de slag met de pijler koken en voeding. We gingen aan de slag met drie verschillende workshops: kunst op je bord, foodzoekers en afternoonsnack.  
De kinderen leren verschillende soorten groenten en fruit kennen en hebben bijvoorbeeld zelf groentenspreads gemaakt. Dit werd gebruikt als "verf" op hun schilderij (een bord). 
Op de foto zie je een aantal van deze creaties, met in het midden het schort dat ze voor hadden met de tekst: 'het mooiste wat je kunt worden, is jezelf". 
Dit jaar bestaat de Stichting Kind en Voeding 10 jaar.
Blijf op de hoogte via Facebook en Instagram! 
SKSG.JPG
Zomervakantie

Tijdens de Onvergetelijke Zomer kom je de Stichting Kind en Voeding tegen bij het Speelfestival in diverse wijken in Groningen. De kinderen gaan aan de slag met fruitspiesen maken, rijstwafels versieren en diverse gezonde afternoon snacks.

De watermeloenpizza die we maakten bij BSV Paddepoel was een groot succes! 

Je komt ons ook nog tegen in de wijken Selwerd, Corpus den Hoorn, De Wijert en Helpman.

Deze activiteiten zijn in samenwerking met JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht), GGD en Vereniging Speeltuincentrale Groningen. 

Voor onderstaande data is er nog plek:

Vrijdag 13 augustus Selwerd

Dinsdag 17 augustus Selwerd 

Aanmelden: gieneke@kind-en-voeding.nl

Het volledige programma met overige activiteiten vind je hier:

https://check-050.nl/selwerd

Wil jij ook zo'n leuke activiteit voor je klas, kinderopvang of BSO?

Neem dan contact met me op.

Onze voorlichters geven educatieve gastlessen en workshops over voeding op basisscholen, kinderdagverblijven en gastouderbureaus. 

Kind en Voeding 0721.jpeg