Blog

Goed eten Goed leven

Daar is ie dan: mijn eigen website met mijn eerste blog!

Hoe kom je er nou bij om dit te gaan doen? Nou, eigenlijk is het niet zo moeilijk hoor. Inspiratie genoeg! Een schooljaar lang volgde ik elke twee weken met een aantal studenten de opleiding voor Natuurvoedingsadviseur. Een leuke groep met allemaal dezelfde passie: voeding. Puur, onbewerkt, eerlijk, biologisch en volop variatie wel te verstaan.

We raken niet uitgepraat en bestoken elkaar met vragen, artikelen en actualiteiten via onze app-groep. Ik voelde me glow-in-the-dark, kreeg er energie van en dacht: deze kennis wil ik delen. Elke les kookten we een biologisch en vegetarisch gerecht en met elkaar gingen we dit proeven tijdens onze lunch. Sinds maart ben ik begonnen met het delen van recepten. Mijn eigen Facebookpagina was een feit.

Tijdens de opleiding moest ik ook een presentatie doen. Als onderwerp had ik 'ontzuren' gekozen. Daarna heb ik nog een duo presentatie gedaan met als onderwerp 'etiketten lezen'. Ook moesten we een voedingsadvies schrijven. We hebben van elkaar een heleboel geleerd en er valt gelukkig nog steeds een heleboel te leren.

Het overbrengen van kennis vind ik leuk. Mijn vader stond voor de klas en ik denk dat ik stiekem toch iets meer onderwijzersbloed door mijn aderen heb stromen dan ik zelf denk. Zo is het idee ontstaan om lezingen te geven. Omdat ik het erg leuk vind om te doen, ga ik op donderdag 10 november vertellen over weerstand en energie. Kijk voor meer informatie bij 'lezingen'.

Veel plezier met het ontdekken van mijn site!

Gieneke

Vorige blogs
Archief
Volg mij
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Tel: 06 4317 5117

  • Facebook Social Icon
  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2020 Goed eten Goed leven