Blog

Gastblogger bij www.eethetbeter.nl

Hoi allemaal!

Ik ben Gieneke Tillema, gelukkig getrouwd, woon in Groningen en ben begonnen als gastblogger van www.eethetbeter.nl. Deze blogs deel ik ook op mijn eigen website.

Mijn grootste passie is gezonde voeding en alles wat daarmee te maken heeft. Ik hanteer de 80/20 regel: 80% van de tijd eet ik zo puur en onbewerkt mogelijk en 20% wat minder gezond. Een lekkere kaasplank met een glaasje port op een zondagmiddag of een rood wijntje bij het uit eten zijn dan ook mijn geniet momenten. O ja, ik ben gek op taart! Mijn excuus is dat mijn opa en oma vroeger een bakkerij hadden en dat dit dus gewoon in mijn genen zit :)

Ik heb een honger naar informatie en kijk veel documentaires. Het Netflix abonnement kan heel goed uit zeg maar. Psychologie heeft mijn interesse en in mijn vrije tijd luister ik graag muziek. Vooral klassiek, maar ook andere stijlen. Het hangt er een beetje af van hoe ik me op dat moment voel. Verder sport ik en doe ik vrijwilligerswerk. Stilzitten is dus niks voor mij.

Door mijn werk bij een G&W Gezondheidswinkel kom ik veel in contact met gezondheid, voeding en vragen over allerlei klachten (van aambei tot zwangerschap). Advies geven op het gebied van voeding en preventie is mijn specialiteit. Gezondheid is je grootste rijkdom! Gezonde voeding is de basis en daar wil ik graag meer over weten. Daarom ben ik de opleiding Natuurvoedingsadviseur gestart en heb inmiddels mijn diploma gehaald.

Met mijn passie voor gezond eten hoop ik jullie te inspireren. Voor mijn recepten hanteer ik ’less is more’. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn om gezond en lekker te eten. Niet iedereen heeft ghee of sumak in huis. Dat hoeft ook niet. Ik vind het erg leuk om mijn kennis te delen en ik hoop jullie een stukje achtergrondinformatie te geven waar je verder mee kunt.

Groetjes Gieneke

Vorige blogs
Archief
Volg mij
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Tel: 06 4317 5117

  • Facebook Social Icon
  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2020 Goed eten Goed leven